logo
RNTV Live

Orchestra vieneză care s-a îndrăgostit de România revine la Ploiești

405012495_744735751025531_2912433853157611706_n
Ștefan Petre

Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești și „Johann Strauss” Ensemble, două orchestre înfrățite, îi invită „cu bucurie” pe ploieșteni la tradiționalul concert de Crăciun, intitulat „Viena Magic”, care va avea loc pe data de 16 decembrie 2023, începând de la ora 19:00, la Palatul de Justiție din oraș.

Sub bagheta maestrului Russell McGregor și alături de soliștii extraordinari Paula Jeckstadt – soprană și Michael Havlicheck – bariton, vă așteaptă o seară de excepție, încărcată de emoție și farmec.

spun reprezentanții Filarmonicii din Ploiești.

Programul concertului cuprinde lucrări din repertoriul celor mai mari compozitori ai tuturor timpurilor, iar celebrele valsuri vieneze și interpretațiile de neratat ale „Johann Strauss” Ensemble vor crea o atmosferă de poveste, aducându-i pe spectatori în universul fermecător al iernii.

Muzicienii din „Johann Strauss” Ensemble se declară, de asemenea, încântați să revină în România, mărturisind că fiecare experiență petrecută aici a reprezentat o descoperire plină de noi emoții și momente speciale. 

Vă așteptăm cu drag la concertul “Viena Magic” pentru a împărtăși emoția și frumusețea muzicii clasice într-un cadru de poveste, o seară ce va rămâne vie în amintirea noastră ca o parte din magia sărbătorilor de iarnă.

mai transmit organizatorii.

Biletele sunt disponibile atât la Casa de Bilete a Filarmonicii, cât și online, pe platformele filarmonicaploiesti.ro sau entertix.ro.

Prețurile biletelor sunt următoarele: 160 lei pentru adulți, 100 lei pentru pensionari și 70 lei pentru elevi/studenți.

Sursă: Ploiești.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor