logo
RNTV Live

Oprire temporară a circulației rutiere în zona monumentului Vânătorilor din Ploiești

traficul s-a intensificat
Erika Stoica

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a luat decizia de a opri circulația rutieră în zona Monumentului Vânătorilor de la Gara de Sud, în sensul giratoriu, în ziua de vineri, 01 martie 2024, în intervalul orar 10:40 – 12:00.

Această măsură a fost adoptată în vederea asigurării desfășurării în condiții optime a manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Naționale a Bulgariei.

Prin această oprire temporară a circulației, autoritățile doresc să faciliteze accesul participanților la eveniment și să ofere un mediu sigur și adecvat pentru desfășurarea festivităților dedicate acestei sărbători.

Astfel, șoferii sunt rugați să evite zona menționată în intervalul orar specificat și să respecte indicațiile și semnalizările rutiere temporare care vor fi amplasate în acest sens.

Această inițiativă reflectă atenția acordată de autorități evenimentelor culturale și tradiționale din comunitatea noastră și dorința de a asigura un cadru adecvat pentru celebrarea și promovarea diversității culturale și a relațiilor de prietenie între România și Bulgaria.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor