logo
RNTV Live

Oportunitate de voluntariat: conferința Brand Minds (2-3 iunie)

brand minds
Dumitrache Catalina

Brand Minds – Tim Ferriss, Nassim N. Taleb și James Clear pentru prima oară pe aceeași scenă, în România.

Înscrierea ca voluntar se poate face prin completarea formularului de pe Zenezia.

Pentru a fi voluntar în echipa Brand Minds, trebuie să ai minimum 16 ani împliniți până la data începerii evenimentului.

Tim Ferriss, Nassim N. Taleb şi James Clear sunt 3 experţi recunoscuţi şi apreciaţi la nivel global pentru milioanele de oameni şi profesionişti în business pe care îi ajută să ia decizii mai bune, să devină Antifragili în faţa provocărilor de business, să-şi îmbunătăţească rezultatele aplicând strategia ,,paşilor mici, dar de impact” şi să-şi crească productivitatea prin metode utilizate de lideri dintre cei mai respectaţi la nivel mondial.

Pe 2 şi 3 iunie 2023, ei vor participa alături de alţi şase speakeri de renume internaţional la un nou eveniment BRAND MINDS, care se va desfăşura la Romexpo. Lideri din toate industriile şi din peste 80 de ţări vin cu echipele la BRAND MINDS pentru şansa de a învăţa de la cei mai buni experţi în business şi dezvoltare profesională ai momentului. Participanţii spun că tacticile strategice şi informaţiile valoroase pe care le descoperă la eveniment echivalează cu 9 cursuri de top pentru dezvoltare profesională.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor