logo
RNTV Live

Oportunitate de voluntariat: Nostalgia (30 iunie-2 iulie)

nostalgia
Dumitrache Catalina

Zenezia caută voluntari pentru festivalul Nostalgia, ce are loc în perioada 30 iunie- 2 iulie, în București, la Federația Română de Tir Sportiv din Pădurea Băneasa.

NOSTALGIA încearcă să fie un festival al vieții care prezintă într-o manieră specială trecutul și viitorul.

Toți cei care vin la NOSTALGIA de mai bine de 5 ani s-au putut bucura de un muzeu retro & future în care era și o discotecă a anilor ’90-’00.

Pentru NOSTALGIA 2023, este pregătită o lume plina de imagini si sunete, trecând prin experiențe senzoriale, decoruri retro & future, 7 zone muzicale diferite, mini live acts surprize, momente ce le vor face pielea de găină participanților, dar și alte lucruri ce vor transforma NOSTALGIA într-o fabrică de amintiri, pentru că, de ce nu, prezentul poate fi o viitoare nostalgie.

Pentru a fi voluntar în echipa Nostalgia, trebuie să ai minimum 16 ani împliniți până la data începerii evenimentului.

Se asigură apă, mâncare. Nu se asigură cazare.

În urma procesului de selecţie, vei primi un email prin care vei afla dacă ai fost acceptat în echipa de voluntari, așa că nu uita să îți verifici e-mailul (inclusiv în spam).

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor