logo
RNTV Live

OpenAI introduce GPT Store pentru dezvoltarea de aplicații personalizate de inteligență artificială!

image-25-1
Constantin Corina

Compania de inteligenţă artificială OpenAI a lansat magazinul GPT Store, pentru aplicaţii personalizate de inteligenţă artificială (AI), a declarat compania într-o postare pe blog de miercuri, conform Reuters.

GPT Store se integrează în cunoscutul chatbot ChatGPT și reprezintă un spațiu în care utilizatorii pot explora și dezvolta GPT-uri sau inteligență artificială personalizată pentru activități precum predarea matematicii sau crearea de autocolante.

În următoarele luni, compania are planuri să implementeze o metodă prin care creatorii de GPT-uri să-și poată monetiza inteligența artificială personalizată.

Lansat în noiembrie la prima conferință pentru dezvoltatori, GPT Store era inițial programat să fie disponibil mai târziu în aceeași lună. Totuși, în decembrie, OpenAI a amânat lansarea, menționând într-o notă internă că se continuă “îmbunătățirea” GPT-urilor în baza feedback-ului primit de la clienți.

Această întârziere s-a petrecut în contextul unei surprinzătoare schimbări de conducere la OpenAI, când CEO-ul Sam Altman a fost înlăturat de consiliul de administrație, dar ulterior a fost rechemat după amenințarea de demisie a angajaților.

„Partajarea veniturilor este importantă”, a spus Altman la o conferință de presă la anunțul din noiembrie privind GPT. „Vom plăti oamenilor care construiesc cele mai utile GPT-uri o parte din veniturile noastre.”

Alte exemple de GPT disponibile acum includ un antrenor de fitness, un decodor de etichete de spălat rufe, un instructor de teoria muzicii, un generator de imagini pentru cărți de colorat, un scriitor de haiku și Pearl for Pets pentru sfaturi veterinare. Magazinul GPT oferă o varietate de GPT-uri create de partenerii de afaceri OpenAI, precum și de cei din comunitatea mai largă ChatGPT, care au construit împreună 3 milioane de GPT-uri de când OpenAI a lansat tehnologia în noiembrie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor