logo
RNTV Live

Ombladon cheamă oamenii în stradă. Adrian Năstase îi răspunde printr-o …..pildă

Ombladon-Hip-Hop-Romanesc (Large)
Oana Stoica

Adrian Năstase i-a transmis un mesaj cântărețului Ombladon, care a invitat tinerii la proteste de amploare. Cântărețul subliniază că în caz contrar soarta le va fi hotărâtâ de bătrâni. Fostul premier încheie mesajul cu o pildă referitoare la înțelepciunea bătrânilor.

“Mi-a atras atentia initiativa unui tânăr cântăret care invită la proteste de amploare, astăzi, in Piata Victoriei. Inteleg că ar fi un protest „impotriva bătrânilor care ne hotărăsc soarta”, a spus Adrian Năstase. Tânărul cântăret consideră că e „timpul pentru o schimbare”. Nu-mi este clar dacă se doreste ca o nouă iesire in stradă a „tinerilor frumosi si liberi”  să producă un nou guvern Ciolos sau este vorba doar de un antrenament.

 

Pilda lui Adrian Năstase

Si acum, o istorioară pe care am mai spus-o cândva (fără folos…). Sultanul Murad al II-lea, după ce câstigase bătălia de la Varna, din 1444, trecea pe câmpul de luptă si privea trupurile crestinilor morti. La un moment dat, i se adresă lui Aza-Beg, unul din vizirii săi, care se afla lângă el:

„- Mă miră că, printre toti acesti crestini, nu este niciunul care să n-aibă barba neagră”. Răspunsul lui Aza-Beg mi s-a părut extraordinar:

„-Dacă o singură barbă albă ar fi fost printre ei, niciodată nu le-ar fi trecut prin minte un plan atât de rău conceput”.

Rezultă că, si in perioada aceea, existau „tineri frumosi si liberi”. Cu unele costuri pentru viata comunitătii, desigur..Si cu anumite implicatii pentru istoria tărilor lor…” , a scris Adrian Năstase pe blogul său personal.

Iată ce a postat Ombladon pe pagina lui de facebook: ”DISTRIBUITI mai departe, sustineti, nu fiti delasatori, iesiti in strada, e timpul pentru o schimbare, daca tineretul nu face nimic, batranii ne hotarasc soarta ne pun piedici votand PSD, si noi suferim din cauza celor ce cred ca tot ce zboara se mananca!!! IESI IN STRADA !!!”

Bogdan Ionuț Păstacă, cunoscut mai bine sub numele de scenă Ombladon, este un rapper român. Este unul dintre membrii fondatori ai trupei Paraziții.

Protestul va avea loc astăzi, între orele 18:00 și 23:00.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor