Trei elevi ploiesteni au fost premiati de Ministerul Educatiei, la Gala Olimpicilor Internationali. Evenimentul s-a adresat elevilor care au obtinut distinctii la olimpiadele si concursurile internationale.  Ploiestenii premiati de Ministerul Educatiei sunt Maria Bușagă și Mihai Manta de la Colegiul National Ion Luca Caragiale Ploiesti si Theodoros Sollas de la Colegiul National ”Nichita Stanescu”, tot din Ploiesti.

Gala de premiere a elevilor care au obținut premii la olimpiadele și concursurile internaționale a fost organizată de Ministerul Educației, iar la eveniment a participat si ministrul Ligia Deca.

Printre cei premiati au fost si trei olimpici ploiesteni, alaturi de profesorii lor.

Premianții prahoveni sunt  Maria Bușagă de la Colegiul Național ”I.L. Caragiale” Ploiești care a obținut Premiul I, nivel A1, la Olimpiada Internațională a Elenismului

Mihai Manta de la Colegiul Național ”I.L. Caragiale” Ploiești, cu Medalie de Argint la Olimpiada Internațională de Științele Pământului și Theodoros Sollas de la Colegiul Național ”Nichita Stănescu” Ploiești care a obținut o mențiune la Olimpiada Internațională a Elenismului.

In cadrul evenimentului au fost premiați 144 de elevi olimpici din întreaga țară, care au obținut
premii și mențiuni la 30 de olimpiade internaționale. Premiați au fost și 162 de profesori din 72 de unități de învățământ.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *