Sursa foto: Football Espana

Al-Hilal face o nouă ofertă record pentru a-l transfera pe Leo Messi

Echipa saudită Al-Hilal continuă să își exprime dorința de a-l aduce pe starul argentinian Leo Messi de la PSG și a venit acum cu o nouă ofertă impresionantă.

Contractul lui Messi expiră la sfârșitul lui iunie 2023, iar PSG, FC Barcelona și Al-Hilal încearcă să îl convingă să semneze.

Al-Hilal se concentrează pe aspectul financiar pentru a-l atrage pe Messi. După o ofertă de 400 de milioane de euro pe sezon, echipa saudită a făcut acum o nouă propunere care ar stabili un nou record absolut.

Potrivit Forbes, care citează afaceristul catalan Jaume Roures, Al-Hilal oferă acum 500 de milioane de euro pe sezon pentru Leo Messi.

Roures, un apropiat al președintelui Barcelonei, Joan Laporta, a discutat despre posibilitatea ca Messi să se întoarcă la echipa „blaugrana”.

“Cred că este posibil să revină la Barcelona, chiar dacă saudiții au crescut oferta, peste 500 de milioane de dolari pe an. Deși oferta este de neegalat, toată lumea a văzut cum s-a descurcat Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. În plus, Leo a spus mereu că vrea să revină la Barcelona și cred că acest factor va cântări foarte mult. Cred că viitorul lui Messi va fi decis în mai, e termenul-limită”, a comunicat Jaume Roures.

Jorge Messi răspunde speculațiilor despre viitorul lui Lionel Messi

Există șanse semnificative ca Lionel Messi să părăsească PSG la sfârșitul acestui sezon, în special în urma tensiunilor recente apărute la echipa pariziană.

Cu câteva zile în urmă, presa internațională a relatat că superstarul mondial urmează să se alăture formației Al-Hilal din Arabia Saudită începând cu sezonul următor, însă tatăl fotbalistului a negat vehement această informație.

”Nu s-a stabilit nimic cu niciun club pentru anul următor. Decizia nu va fi luată înainte ca Lionel să încheie sezonul cu PSG.

Când se va încheia sezonul, vom analiza și vom vedea, abia atunci vom lua o decizie.

Întotdeauna sunt zvonuri și mulți se folosesc de numele lui Lionel pentru a obține notorietate, dar adevărul este doar unul și vă putem asigura că nu există niciun acord cu vreo echipă, nici verbal, nici semnat, și nici nu va exista până la finalul sezonului”, a zis, într-un comunicat oficial, Jorge Messi.

Leo Messi și confruntarea cu conducerea PSG: controversa plecării în Arabia Saudită

Atacantul în vârstă de 35 de ani a avut un conflict cu oficialii de la PSG după ce a părăsit Franța fără a obține aprobarea clubului și a călătorit în Arabia Saudită, imediat după înfrângerea cu Lorient, scor 1-3. În urma acestui incident, Messi a fost suspendat de către club, dar ulterior i s-a acordat iertarea după ce și-a prezentat scuze.

Leo Messi a călătorit în Arabia Saudită pentru a participa la o activitate de promovare, ținând cont că este ambasador turistic al țării respective. Cu toate acestea, există zvonuri că motivul real al călătoriei ar fi fost pentru a-și alege locul de cazare.

Sursa: digisport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *