logo
RNTV Live

Ocazie de neratat pentru tinerii talentați din Câmpina: se fac preselecții pentru Festivalul Tineretului

imgnews_4a7ac76b-828b-453c-92bc-992b315cb7c7
Ștefan Petre

Fundația Zamolxes din Câmpina organizează, în perioada 20-21 noiembrie, preselecțiile pentru Festivalul Tineretului, ediția a XVII-a.

Tinerii care au înclinație artistică pentru dans, muzică sau teatru sunt așteptați la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes, ca să arate ce pot. Preselecțiile vor avea loc pe 20 și 21 noiembrie, de la ora 17:00.

Este nevoie ca participanții să aducă, după caz, cu ei colajul pe care dansează, negativul pe un stick USB, pentru cei care cântă cu vocea, sau instrumentul muzical pentru instrumentiști (totuși, reprezentanții fundației menționează că au la centru un pian care poate fi și el folosit).

Cei care vor trece de preselecții vor urca pe scenă la Festivalul Tineretului, ediția a XVII-a, la Casa de Cultură „Geo Bogza”, pe 23 noiembrie. De asemenea, ei vor avea șansa să concureze cu alți tineri talentați din municipiul Câmpina și să se afirme.

Pentru înscrieri, se va completa ACEST FORMULAR până pe data de 16 noiembrie 2023.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor