logo
RNTV Live

Oamenii legii au reușit destructurarea unei grupări care vindea MOARTE ALBĂ/ VIDEO

droguri Buzău
Erika Stoica

Afacerea cu traficanților de droguri a fost pusă pe picioare anul acesta, în vară Cum cumpărători de ocazie au fost din belșug, traficații din Buzău nu s-au gandit nicio clipă la consecințe, droguri fiind vandute inclusiv catorva minori. Asă se face că, în această dimineață, vanzătorii de MOARTE ALBA au fost luați prin surpindere cand au fost săltați de mascați, fiind excutate patru percheziții domiciliare.

Din cercetările oamenilor legii a reieșit că, în perioada iulie – noiembrie 2023, în mod repetat, patru persoane ar fi comercializat, în mod direct sau în calitate de intermediari, diferite cantități de droguri  de risc (canabis) către consumatori din județul Buzău, inclusiv minori.

Astfel, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Buzău și alte două localități din județ, fiind descoperite și ridicate 160 de grame de materie vegetală, 3 grindere, un cântar, 6 telefoane mobile, 2.400 de lei, precum și alte mijloace de probă.

Ieri, 28 noiembrie, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a 3 persoane și măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de o a patra.

În cursul zilei de 29 noiembrie, va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Buzău, cu propunerea de arestare preventivă a celor 3 reținuți, pentru 30 de zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor