logo
RNTV Live

O tragică întâmplare a avut loc în Mexic, unde o tânără a murit în timpul unei ședințe foto lângă calea ferată

OIF
Constantin Corina

O tragedie a avut loc în Mexic, unde o model în vârstă de 30 de ani și-a găsit sfârșitul în timpul unei ședințe foto. Tânăra a murit atunci când hainele ei s-au prins de un tren de mare viteză care trecea prin zonă

Cinthya Nayeli Higareda Bermejo, în vârstă de 30 de ani, a fost tragic răpită de tren în timp ce poza pentru o ședință foto lângă șine. Tânăra, originară din Venezuela, încerca să surprindă trenul în mișcare în fundalul imaginilor sale. Conform informațiilor furnizate de The Sun, ea a fost ucisă pe loc după ce hainele i s-au prins în tren.

Evenimentul a avut loc în Zacoalco de Torres, lângă Guadalajara, în vestul Mexicului. Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului, dar paramedicii au fost neputincioși în a o salva pe femeie, confirmând decesul acesteia. Poliția a demarat o anchetă și a luat declarații de la martorii prezenți la ședința foto.

„Pe baza informațiilor pe care le avem până acum, victima participa la o ședință foto cu o persoană pe care am intervievat-o deja și cu alți martori la fața locului. Totul indică că a fost un accident. S-a apropiat prea mult de tren în timp ce acesta trecea. Se pare că din cauza vitezei cu care trecea, trenul a reușit să-i agațe hainele și asta i-a cauzat moartea”, a declarat rocurorul de stat din Jalisco, Joaquín Méndez Ruiz. 

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor