O tânără afirmă că a fost spitalizată cu o toxiinfecție alimentară după ce a comandat un preparat cu fructe de mare de la Taverna Racilor din Timișoara

Femeia afirmă că pe data de 2 ianuarie 2024, în jurul orei 21:49, a comandat o Paella cu fructe de mare care, în opinia ei, erau „stricate, emana un miros neplăcut și aveau gust sărat„. A doua zi dimineață, aceasta a început să se simtă extrem de rău și a apelat serviciul de urgență la numărul 112.

Femeia susține că a dezvoltat o toxiinfecție alimentară ca urmare a consumului de fructe de mare. Ea a descris starea sa ca fiind caracterizată de vărsături abundente, nevoia de a merge des la toaletă și dificultăți respiratorii. Ulterior, ea ar fi rămas fără aer și s-ar fi confruntat cu învinețirea la nivelul feței, mâinilor și întregului corp, conform relatărilor postate pe Fii Observator.

Deși femeia ar fi fost stabilizată inițial la fața locului și nu ar fi necesitat transportul la spital, aceasta susține că starea sa de sănătate a continuat să se deterioreze, motiv pentru care a solicitat din nou intervenția echipajelor de urgență.„A trebuit să chem salvarea din nou pentru ca starea mea s-a agravat. Am ajuns la Spitalul Municipal de Urgențe din Timișoara, acolo am primit perfuzie și tratament. Mi s-a recoltat pentru analize și s-a rezultat că am Salmonella, Shigella, E.coli, Campylobacter și Clostridium difficile. Infecție de la fructele de mare. De la Spitalul de Urgente m-au trimis la Victor Babel Spitalul de Infecție unde acolo mi-au dat tratament. Am sesizat și ANPC”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *