În jurul anului 1991, o poveste cu privire la destinul unei fetițe abandonată în spital aparea în paginile ziarului PRAHOVA LIBERĂ: Aurelia își caută și în ziua de astăzi mama!

„Cândva, prin anul 1991, povestea destinului meu a fost relatată in ziarul PRAHOVA LIBERĂ, ziar pe care poate multi dintre voi l-ati citit atunci si poate stiti deja povestea mea. Din păcate, de câtiva ani, nu îl mai detin, deși mama adoptivă întotdeauna îl păstra cu sfințenie.” relatează Aurelia pe internet.

La vârsta de doar trei luni, ea a fost abandonată la Spitalul Județean Ploiești, ar nu în orice loc, ci lăsată pe o chiuvetă într-un cabinet de infirmiere.

„Infirmiera care m-a găsit, ulterior m-a și adoptat. Numele meu la naștere a fost AURELIA și sunt născută la data de 14 martie 1990. Știu despre mama mea biologică că se numea MANEA NELA născută prin anul 1972, găsită mai apoi de autoritāti în PLOPENI PRAHOVA. Când m-a adus pe lume, se pare cā avea o vârstă destul de fragedă, era minorā aproape 18 ani iar numele ei NELA tind sā cred cā este derivat de la PETRONELA, IONELA. Ceea ce mai știu că acum as mai avea încă alți frațiori, pe care tare mult mi-aș dori să îi cunosc.”

Mama biologică a venit o dată la casa unde ea locuia, după care nu s-a mai întors niciodată. „Mereu m-am intrebat, oare cum a fost posibil ca ea sā stie unde locuiam dupā adoptie?”

„Vă scriu acum tuturor cu inima strânsă, ca toți cei care ne căutăm familia în speranța că voi avea și eu norocul multora de pe această pagină. Eu am crescut singură și dintotdeauna mi-am dorit să mai am frați, este atât de greu să fi singur în această lume mai ales acum când nici pārintii adoptivi nu mai sunt printre noi singurātatea este tare grea. Cred că nu ar exista bucurie mai mare pentru mine dacă aș reuși cumva cu ajutorul vostru, al tuturor, să îmi găsesc si eu familia biologicā.”

Știi ceva despre acest caz?

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *