Sursă foto: news.ro

În Dolj, o tânără de 25 de ani a plecat de la spital şi nu a mai ajuns acasă. Ea a dispărut de sâmbătă. Poliţia solicită sprijinul populaţiei pentru găsirea femeii.

Duminică, polițiștii din Dolj au făcut publică fotografia, dar si semnalmentele unei tinere în vârstă de 25 de ani. Sâmbătă ea a mers la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Ea nu a mai ajuns acasă.  Persoanele care o văd pe femeie sunt rugate să anunţe Poliţia.

IPJ Dolj: „La data de 02 iulie a.c., ora 09.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o femeie din comuna Stoina, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 01 iulie a.c., nepoata sa Mihalte Florentina Andreea, de 25 de ani, a plecat din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţa Craiova şi nu a mai putut lua legătura cu ea.”

Fmeie dată dispărută are înălţimea de 1,50 metri, greutate 60 de kilograme, ochii verzi, părul şaten. Rudele nu au ştiut să dea detalii despre articolele vestimentare purtate de tânără la momentul dispariţiei. Persoanele care deţin informaţii utile cu privire la femeia dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sursă: news.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *