Sursă foto: Facebook/ Prahova Express

Fundația Județeană pentru Tineret (FJT) Prahova organizează sâmbătă, 8 iulie, un marș dedicat respectului și prudenței în traficul rutier, motiv pentru care a fost necesară impunerea unor măsuri de siguranță.

Municipalitatea a aprobat solicitarea trimisă de FJT, astfel încât circulația rutieră se va închide, în ziua evenimentului, pe strada Erou Călin Cătălin din centrul Ploieștiului, de la ora 6:00 până la ora 17:00, iar parcarea va fi eliberată.

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat solicitarea Fundației Județene pentru Tineret Prahova, cu privire la închiderea circulației rutiere și eliberarea parcării pe str. Erou Călin Cătălin (colț cu B-dul Republicii până la colț cu str. Emile Zola – zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B), în  data de 8 IULIE 2023, începând cu ora 06.00până la ora 17.00, pentru desfășurarea, în condiții optime, a campaniei „Respect în trafic, respect pentru viață – Marșul Conștientizării – Ediția I”, cu respectarea normelor de circulație.” – informarea publicată pe ploiesti.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *