Lavinia Lazăr, o româncă stabilită în Germania, s-a căsătorit cu ea însăși! Află ce a declarat femeia!

„Am spus da și m-am uitat în ochii a douăsprezece femei și a fost mult mai greu decât credeam. Mi-a fost foarte frică”, a mărturisit ea publicației germane, rbb24.de.

Pentru Lavinia, evenimentul a fost un pas important în acceptarea și iubirea de sine, nu un act de narcisism.

După ce s-a separat de partenerul ei în preajma evenimentului, ea a declarat să facă nunta în acest mod. Cu șase luni înainte de evenimenr, a fost ceruse în căsătorie. Cuplul s-a mutat într-un apartament mai mare, se gândeau la copii, voiau să fie o familie. Visul fericirii conjugale cu mulți copii, o casă și o fermă s-a spulberat, scrie site-ul german.

Apoi am stat acolo cu o grămadă de bucăți sparte în mine și cu o altă mutare care se apropia. Și m-am gândit, ok, se pare că nu mai am pe cine să mă bazez decât pe mine. Am fost pur și simplu devastată și apoi am decis că mă voi căsători oricum. Și mă voi căsători cu mine însămi”, a declarat femeia pentru jurnaliștii germani.

A închiriat un mic local în München. S-a servit un bufet, s-a dansat și, înainte de asta, a avut loc o mică ceremonie în care mireasa și-a spus „da” ei însăși.

Pentru mine, această autocăsătorie a fost și despre a descoperi cine sunt de fapt”, a mai declarat femeia.

Sursă: G4Media

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *