Spotul publicitar de la „Eat Differently” va fi difuzat înainte de noul film Wonka în 1.800 de cinematografe. Regizat de câștigătorul premiului BAFTA, Alex Lockwood, încurajează oamenii să adopte o dietă bazată pe plante.

Wonka este un prequel foarte popular al filmului clasic din 1971, cu Gene Wilder. Are o distribuție de stele, printre care Hugh Grant și Olivia Colman.

Prequelul este un mit al originii muzicale pentru Willy Wonka, proprietarul unei fabrici extravagant creat de Roald Dahl în 1964.

În noul film, Wonka (interpretat de Timothée Chalamet) dă o nouă întorsătură piesei iconice „Pure Imagination”. Bazându-se pe această temă, reclama le cere spectatorilor să-și imagineze o lume în care oamenii mănâncă plante, nu animale.

Potrivit Eat Differently, filmul „oglindește credința că toți suntem visători de vise și fiecare dintre noi poate face diferența”.

Pentru Lockwood, Wonka a fost, așadar, alegerea ideală pentru prima reclamă vegană de pe marele ecran.

Tema reclamei, spune Lockwood, este „cum artiștii pot schimba lumea și cum fac”. Pentru a consolida acest punct, reunește oameni din muzică, film și artă care fac diferența pentru animale și planetă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *