logo
RNTV Live

O ploieșteancă revoluționează arta gravurii tradiționale cu ajutorul cristalelor Swarovski/ FOTO

Monica
rnews

Monica, o tânără talentată în vârstă de 28 de ani din Ploiești, a reușit să revoluționeze arta gravurii tradiționale prin aducerea unei note moderne, pline de culoare și strălucire. Prin munca sa migăloasă și creativitatea neîngrădită, ea adaugă o notă specială și unică fiecărui obiect pe care îl personalizează.

În atelierul său, Monica migălește cadouri personalizate cu gravuri moderne, realizate cu migală și atenție la detalii, utilizând cristale Swarovski pentru a adăuga strălucire și eleganță. Fie că este vorba despre pahare pentru nunta mirilor, cadouri corporate sau alte atenții, obiectele capătă o valoare aparte datorită simbolurilor, inițialelor sau numelor cu care sunt personalizate, bineînteles aceste fiind create din cristalele acestea speciale. Fie că este vorba despre inițiale, nume sau simboluri heraldice sau reiki, cadourile devin speciale datorită atenției și dedicării pe care Monica le investește în fiecare lucrare, transformându-le în veritabile opere de artă care poartă o parte din sufletul ei.

Ceea ce diferențiază creațiile Monicăi este pasiunea și devotamentul său pentru fiecare proiect. Fiecare comandă este realizată cu atenție și pricepere, iar clienții se pot bucura de obiectele personalizate în cel mult 72 de ore de la plasarea comenzii.

Pentru cei care doresc să vadă cu ochii lor aceste obiecte personalizate, Monica își expune creațiile pe pagina sa de Instagram, @monis_gabriela.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor