ISU SIBIU

Marți după-amiază, pe DN 7 în zona localității Boița din județul Sibiu, s-a produs un accident între două camioane care transportau autoturisme pe platforme. Evenimentul a avut loc pe Valea Oltului.

Un individ a fost descarcerat de către echipele de intervenție și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU). Circulația în zonă a fost complet blocată. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, incidentul s-a petrecut pe DN 7, în afara localității Boița, implicând două camioane care transportau autoturisme pe platformă.

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Sibiu a trimis rapid un echipaj de tip B, în timp ce Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) a mobilizat două echipe SMURD, inclusiv una cu un medic, precum și o autospecială de descarcerare, una de stingere și una de primă intervenție. La locul accidentului, au fost identificate trei victime, una dintre acestea fiind încarcerată.

„Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani a necesitat intervenția echipei de descarcerare. A fost preluat de echipajul SMURD și va fi transportat la UPU Sibiu. Bărbatul este conștient și prezintă traumatisme la picior și traumatism cranio-cerebral. Celelalte două persoane implicate în accident nu necesită îngrijiri medicale”, a declarat ISU Sibiu.

Imagini – ISU SIBIU:

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *