După cinci ani de căutări și de speranță, Maya, o pisică din Sibiu, a fost reunită cu stăpâna ei, grație unui anunț postat pe Facebook, relatează publicația Turnul Sfatului. Pisica, care acum are peste 10 ani, fusese pierdută în zona Lazaret și a fost găsită recent accidentată pe strada Abatorului.

Descoperitorul felinei a contactat Asociația Animal Life, care a recomandat transportarea urgentă a pisicii la o clinică veterinară. Radiografiile efectuate au confirmat bănuiala voluntarilor: Maya avusese anterior o operație, indicând că avea un stăpân.

Reîntâlnirea emoționantă dintre pisică și stăpână a avut loc la cabinetul veterinar, unde familia a recunoscut-o în urma postării de pe pagina Animal Life. Stăpâna, care nu a renunțat niciodată la speranța găsirii pisicii, a exprimat recunoștință publică pentru persoana care a salvat-o și pentru Asociația Animal Life.

„Mulțumesc Ioanei pentru că a dus-o la veterinar. Datorită ei și anunțului postat de Animal Life Sibiu, Maya a ajuns ACASĂ. Am fost șocată la început, dar acum văd că miracolele există. Chiar și atunci când ne-am obișnuit cu ideea că Maya nu mai este, reîntoarcerea ei dovedește că niciodată nu trebuie să ne pierdem speranța, indiferent de cât timp a trecut de la dispariția unui animal,” a declarat stăpâna.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews