???????? ???? ?? ??????? ?????: ? ???????? ???????????!

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a informat că trei autovehicule au fost implicate într-un accident pe DN1 Oradea – Huedin, în apropierea localității Cornițel din județul Bihor, iar circulația este blocată în ambele sensuri. În urma coliziunii, se desfășoară operațiuni de descarcerare a unei persoane conștiente. Estimările indică reluarea circulației după ora 12:30.

La ora 10:54, în data de 7 februarie, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost notificat prin apelul unic de urgență 112 despre un accident rutier în care au fost implicate două autoutilitare și o autocisternă, la intersecția din localitatea Cornițel, județul Bihor. În prezent, una dintre persoanele implicate primește asistență medicală la fața locului pentru leziuni suferite în urma accidentului.

Nu există pericol de explozie, deoarece autocisterna este goală. Traficul rutier este blocat în prezent, iar polițiștii rutieri vor efectua cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *