logo
RNTV Live

O persoană a fost rănită în urma unui accident produs la Puchenii Mari/FOTO

image-40
Dudau Andreea Valentina

În comuna Puchenii Mari, pe DN1, a avut loc un accident rutier implicând două autovehicule, având un total de trei ocupanți. În urma impactului, o persoană a fost rănită și a fost transportată la spital de către un echipaj SMURD!

Victima transportată la spital este stapana cățeilor care, deși era rănită, nu dorea sa plece de lângă ei. Au convins-o cu greu colegii mei.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Astăzi, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul ca pe DN1, km47+600, intersecție cu DC 127, în afara localității Românești, s-a produs un accident rutier.

După investigații, s-a determinat că impactul s-a produs între un autoturism condus de o femeie în vârstă de 43 de ani, care se deplasa pe DC 127 dinspre Odăi către DN1, și un alt autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, care circula pe Drumul Național 1 dinspre București către Ploiești.

În urma coliziunii, o femeie de 56 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale.

Ambii șoferi au fost supuși testării cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Circulația este restricționată parțial pe banda nr. 1 a sensului de mers București către Ploiești.

Polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor