???????? ???? ?? ??????? ?????: ? ???????? ???????????!

Ieri, în jurul orei 16:00, un grav accident rutier a avut loc în Neamț. Din primele informații transmise de Poliția Neamț, ar fi vorba despre un eveniment rutier pe DN 2 (E 85) în zona depozitului LIDL de la Cordun.

Din primele informații, două TIR-uri ar fi răsturnate.

ISU NEAMȚ: „Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SAJ Roman intervin în aceste momente la un accident rutier produs pe E 85 în comuna Cordun (în zona depozitului Lidl). În accidentul rutier au fost implicate 2 TIR-uri și două autoturisme. În autoturisme se aflau câte două persoane iar în TIR-uri erau doar conducătorii auto. Până la sosirea forțelor de intervenție trei persoane (2 dintr-un autoturism și 1 dintr-un TIR) s-au autoevacuat.”

Pompierii au acționat pentru descarcerarea unui bărbat, conducătorul unui TIR, care a fost preluat ulterior de un echipaj SAJ și transportat la CPU Roman: este vorba de un bărbat de aproximativ 30 de ani, conștient, cu politraumatisme.

Într-unul dintre autoturisme erau 2 persoane încarcerate: pompierii au intervenit pentru descarcerearea acestora.

Cealaltă victimă, pasageră în autoturism, este o femeie de 20 de ani. Ea a fost preluată de un echipaj de la SAJ, în stare de conștiență, și este transportată la spital.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *