Astăzi, o pană de curent a avut loc în întreg județul Prahova, iar din cauza acesteia a fost oprită telegondola.

Oamenii care au fost surprinși de pana de curent au așteptat și 40 de minute pentru a se putea întoarce.

Nu s-a făcut mare aglomerație în momentul repornirii sistemului, din fericire. Cu toate că, mulți dintre turiști au urcat la cota 1400 și au rămas acolo, domeniul schiabil este închis din cauza vântului puternic, așadar, nu au rămas multe persoane blocate la cota 2000.

Ca și soluții alternative, Telegondola ar fi putut folosi mașini cu care să coboare oamenii sau cei care se încumetau, să o ia pe jos, parcurgând un drum de o oră și jumătate.

În acest moment totul merge conform programului. Asta, după ce abia după aproximativ 30 de minute, pana de curent a fost rezolvată, potrivit reprezentanțiilor companiei Enel.

Vlad Oprea, primarul orașului, a declarat că Sinaia a rămas fără curent timp de jumătate de oră, acest lucru s-a întâmplat din cauza căderilor de zăpadă din ultimul timp și a depunerilor de chiciură pe cabluri.

Vlad Oprea a declarat „Din păcate, tot orașul Sinaia a rămas fără curent timp de o jumătate de oră. Acest lucru s-a întâmplat din cauza căderilor de zăpadă din ultimul timp, a depunerilor de chiciură pe cabluri. Au picat copaci pe instalații și s-au rupt, au declanșat un scurt și au sărit transformatoarele. Nu este prima oară când se întâmplă acest lucru, dar chiar atât de grav nu s-a întâmplat, să rămână tot orașul fără curent”.

Mai multe știri pe Stiri republika NEWS – Din Ploiesti pentru toata Prahova!

Ne găsești pe pagina de Facebook (17) RepublikaNews | Ploiesti | Facebook

Mai multe informații găsiți aici Telegondola din Sinaia a fost oprită din cauza unei pene de curent. Oamenii au stat blocaţi minute în şir (antena3.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *