În decursul ultimelor 24 de ore, poliția a intervenit în peste 2.700 de situații solicitate de cetățeni, constatând peste 9.100 de contravenții, și a reținut 725 de permise de conducere.

La data de 5 octombrie, polițiștii din întreaga țară au desfășurat acțiuni pentru prevenirea comportamentelor antisociale. Au fost organizate 396 de astfel de acțiuni și s-a intervenit în 2.753 de incidente, dintre care 2.264 au fost sesizate de cetățeni prin intermediul numărului de urgență 112.

De asemenea, au fost identificate 19 persoane urmărite la nivel național sau internațional, față de care s-au luat măsuri legale, și în cadrul cazurilor investigate s-au instituit 84 de măsuri preventive.

Pentru alte nereguli constatate, forțele de ordine au aplicat 9.149 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3.186.920 de lei.

Poliția rutieră a desfășurat operațiuni pentru a asigura siguranța în trafic, constatând 119 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 725 de permise de conducere, dintre care 207 pentru exces de viteză, 52 pentru consum de alcool, și 17 pentru consum de droguri.

De asemenea, au fost retrase 332 de certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității și, totodată, este pregătită să intervină atunci când situația o impune.

IGPR

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *