logo
RNTV Live

O nouă lege introdusă Las Vegas-SUA a interzis oamenilor să se oprească sau să stea pe poduri sau să se angajeze în orice activitate care determină oprirea unei alte persoane, precum a face un selfie!

_132373136_gettyimages-1076617064.jpg
Constantin Corina

Recent, în Las Vegas din Statele Unite ale Americii, a fost adoptată o lege care interzice locuitorilor să se oprească sau să staționeze pe poduri sau să desfășoare orice activitate care ar putea bloca sau împiedica trecerea altor persoane. Există posibilitatea de a face excepție pentru cei care își leagă șireturile.

Conform oficialilor, aceste reguli au fost implementate cu scopul de a asigura siguranța și fluiditatea circulației pietonilor.

Persoanele ce încălcă aceatsă legie ar putea fi pedepsiți cu o amendă de 1.000 de lire sterline sau obligați să petreacă până la șase luni de închisoare.

Cu toate acestea, ziarul Washington Post relatează că este posibil ca o arestare sau o amendă să fie emisă doar în „ocaziile rare” în care cineva s-a opus ca un ofițer să le mute și să pună în aplicare interdicția.

Las Vegas, în comitatul Clark, în statul american Nevada, este o destinație turistică populară, cunoscută pentru luminile de neon viu colorate și spectacolele extravagante.

Foto: summerlinderm.com

Orașul primește peste 30 de milioane de vizitatori în fiecare an.

Jennifer Cooper, directorul de comunicații al județului Clark, a declarat: „Noua lege ne va ajuta să ne asigurăm că destinația noastră turistică de clasă mondială rămâne un loc sigur de vizitat de oameni. În cele din urmă va face experiența mai bună pentru toată lumea”.

Primăvara trecută, orașul Portofino de pe Riviera Italiană a introdus zone fără așteptare pentru a împiedica turiștii să „zăbovească” în locurile de frumusețe populare pentru a face fotografii.

Cei aflați că încalcă regulile s-au confruntat cu amenzi de 275 de euro (aproximativ 242 de lire sterline).

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor