Sursă foto: Antena 3 CNN

Sectorul asigurărilor din România se confruntă cu o perioadă de tulburări semnificative, mai ales în urma falimentului Euroins. O mulțime de șoferi se găsesc în situația de a rămâne fără poliță de asigurare RCA și sunt în căutarea unor soluții. În această conjunctură, va intra pe piața asigurărilor Eazy Asigurări, o companie controlată de proprietarul Superbet.

Lansarea oficială este programată să aibă loc în luna ianuarie sau cel târziu la începutul lui februarie, conform informațiilor transmise de Eazy către potențialii parteneri și colaboratori.

Echipa Eazy Asigurări va comercializa exclusiv polițe online, beneficiind astfel de un cost mai redus datorită primei nete de asigurare.

Eazy intenționează să se extindă pe platforme precum Emag, Pago, Olx, Autovit și Econom.ro, printre site-urile care oferă asigurări doar ca un obiect adiacent de activitate, alături de RCA-Ieftin și RCA la Ușa Ta, platforme specializate în acest domeniu.

Administrarea eficientă a vânzărilor și gestionarea dosarelor de daună vor fi parțial externalizate printr-o colaborare extinsă cu grupul Autonom. Acesta are parteneriate cu alți actori din piața asigurărilor, precum Hellas Direct din Cipru, și deține acțiuni la Transilvania Insurance Broker și Millenium Insurance Broker (singurii intermediari asigurători listați la BVB). De asemenea, Autonom este acționar la Păvălașcu Risk Consultants, o entitate importantă în domeniul regularizării daunelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *