logo
RNTV Live

O noua atenţionare meteo a intrat în vigoare. Lapoviţă, nisoare şi vânt de astăzi

vremea_meteo_lapovita_decembrie_44033300
Mihai Constantinescu

O noua atenţionare meteo a intrat în vigoare. Lapoviţă, nisoare şi vânt de astăzi

Meteorologii au emis o nouă atenţionare meteo care este valabilă în intervalul 22 noiembrie, ora 11:00 – 23 noiembrie, ora 10:00
Potrivit ANM,vremea va fi rece în sudul, centrul și estul țării, chiar deosebit de rece în Moldova și estul Transilvaniei, unde în cea mai mare parte a intervalului vor fi temperaturi negative.

 În Carpații Meridionali și Orientali precum și în zonele submontane aferente vor predomina ninsorile, iar local în Oltenia, Muntenia, dealurile Moldovei și în zonele depresionare precipitațiile vor fi mixte (ploaie, lapoviță și ninsoare) și trecător se poate depune polei.

 În Oltenia cantitățile de apă vor depăși izolat 15…20 l/mp.

Vântul va avea intensificări în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali, unde la altitudini de peste 1500 m vitezele la rafală vor fi de 70…90 km/h, iar trecător ninsoarea va fi viscolită. Intensificări temporare ale vântului vor fi și în celelalte regiuni, cu precădere în cele sudice, unde pe arii restrânse vor fi viteze de 55…65 km/h.

sursa ANM

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor