logo
RNTV Live

O mașină scăpată de sub control a accidentat 2 fetițe

fac_politie
Constantin Corina

Două fetițe, în vârstă de trei și respectiv șapte ani, au suferit leziuni grave în urma unui accident rutier produs marți în localitatea Micești din județul Argeș.

„Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, a rezultat că, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neadaptării vitezei, un tânăr de 22 de ani, din comuna Miceşti, care conducea un autoturism pe DJ 740, pe raza localităţii de domiciliu, circulând pe direcţia Miceşti spre Mălureni, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ieşind în afara carosabilului şi acroşând două fetiţe”, se prezintă într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

„Echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a preluat şi transportat la spital o minoră în vârstă de aproximativ şapte ani, inconştientă, care a suferit multiple traumatisme”, au adăugat reprezentanţii ISU Argeş.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în urma accidentului. Cercetările sunt în desfășurare pentru a elucida toate detaliile evenimentului rutier.

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor