Cinci persoane au fost rănite după ce o maşină s-a răsturnat în Galați!

Luni, cinci persoane au fost rănite după ce o maşină s-a răsturnat. Incidentul a avut loc în Galați. Mașina în care aceștia se deplasau s-a lovit de un cap de pot și s-a răsturnat.

Potrivit IPJ Galaţi, maşina condusă de un bărbat de 41 de ani, din Drăguşeni, a lovit un cap de pod din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Automobilul s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe cupolă.

Toţi ocupanţii autoturismului, 5 bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 18 şi 41 de ani, au suferit leziuni.Ei au primit îngrijiri la faţa locului. Apoi, ei au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor de către echipajele de la ambulanţă.

Unul dintre pasageri, aflat pe locul din dreapta spate în autoturism, a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei” Galaţi.

Circulaţia în zonă a fost oprită aproximativ o oră pentru cercetări. De asemenea, circulația a fost oprită și pentru  acordarea îngrijirilor medicale.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă. Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Sursă: news.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *