logo
RNTV Live

O grindă metalică a sfărâmat un autovehicul în județul Olt!Acesta a căzut din cauza unui șofer de camion ce a lovit limitatorul de înălțime – Una dintre victime a fost declarată decedată

Imagine WhatsApp 2024-01-23 la 19.42.18_47ba213b
Constantin Corina

Marți, un camion care transporta un buldoexcavator a lovit un limitator de înălțime de pe Drumul Național 6, în județul Olt, rezultând căderea acestuia peste un autoturism.

Trei persoane aflate în maşină au fost rănite, una dintre ele fiind supusă manevrelor de resuscitare. O altă victimă este încarcerată, iar cea de-a treia se afla în afara autoturismului.

Noile informații arată că, persoana resuscitată, o femeie, a fost declarată decedată iar celelalte două victime, doi bărbaţi, vor fi transportaţi la spital.


Persoana aflată în stop cardio-respirator, o femeie în vârstă de 66 de ani, a fost declarată decedată. La spital vor mai fi transportaţi doi bărbaţi, în vârstă de 42 şi 18 de ani, a transmis ISU Olt.

Cei doi se pare că sunt fiul și nepotul femeii decedate.


Potrivit acestora, echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere, prevăzute cu accesorii pentru descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerări grele şi o autospecială pentru primă intervenţie acţionează pe Drumul European 70, pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă provocate de căderea unui limitator de înălţime peste un autoturism aflat în trafic.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor