Sursă foto: Dezvăluirea


O fetiță de 9 ani din Galați a fost descoperită moartă într-un apartament, prezentând semne evidente de violență. Mama copilei este considerată principalul suspect și se află în custodia poliției

Un apel la numărul de urgență 112 a fost efectuat miercuri dimineață, semnalând o situație de urgență în care o fetiță de 9 ani avea nevoie de asistență medicală. Un echipaj SMURD a intervenit rapid în apartamentul familiei. Personalul medical a depus eforturi considerabile pentru a salva viața micuței, efectuând manevre de resuscitare timp de aproape o oră. Din nefericire, copila a fost declarată decedată. Trupul acesteia prezenta semne evidente de violență extremă.

În contextul tragic, o echipă de la Protecția Copilului s-a deplasat la domiciliul fetiței, având în vedere existența altor doi copii minori în familie. Acești copii vor fi cel mai probabil luați în custodie și supuși consilierii. Măsurile de protecție vor fi luate în funcție de rezultatele anchetei sociale. Polițiștii de la Investigații Criminale, împreună cu un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, efectuează investigații la locul crimei pentru a stabili circumstanțele exacte în care a avut loc decesul fetiței. Un dosar penal pentru omor calificat a fost deschis în acest caz.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *