Joi, două fetițe, în vârstă de 5 și 7 ani, au suferit răni după ce au căzut din podul casei, trecând printr-un tavan de rigips

”În cursul zilei de joi, 06 iunie a.c., pompierii militari aleşdeni şi echipajul medical care încadrează elicopterul SMURD au intervenit pentru salvarea a două fetiţe, în vârstă de 5, respectiv 7 ani. În jurul orei 13.35, un apelant al numărului Unic 112 sesiza producerea unui grav eveniment în localitatea Luncşoara, comuna Auşeu, soldat cu rănirea gravă a două fetiţe, care căzuseră din pod, prin tavanul de rigips, una dintre acestea, în vârstă de 7 ani, fiind în stare de inconştienţă”, a transnis, joi, ISU Bihor.

Pentru a interveni rapid și pentru a salva fetițele, la fața locului au sosit în cel mai scurt timp pompierii militari de la Stația Aleșd, echipați cu ambulanța SMURD a subunității și o autospecială de intervenție, alături de un elicopter SMURD.

”Ajunse la faţa locului, echipajul medical care încadrează elicopterul SMURD şi echipajul de pompieri militari paramedici au acordat îngrijirile care se impuneau celor două micuţe, iar ulterior, fetiţa în vârstă de 7 ani, aflată în stare de inconştienţă a fost transportată cu elicopterul, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Bihor, iar cea în vârstă de 5 ani, care suferise un traumatism, a fost transportată de pompierii paramedici, la Compartimentul de Primiri Urgenţe (CPU) a Spitalului Clinic Municipal “Dr. Gavril Curteanu”  Oradea”, a spus sursa citată.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *