O fetiță în vârstă de 4 ani din orașul Mioveni, județul Argeș, se află în comă după ce, joi dimineață, a căzut de la geamul apartamentului situat la etajul 2. Este a doua oară în ultimii trei ani când copila se confruntă cu o astfel de experiență, având un incident similar și în 2021!

Fetița era acasă cu mama ei, care este într-o stare de șoc și nu-și poate explica cum s-a întâmplat accidentul. Femeia le-a relatat polițiștilor că a instalat un sistem de blocare a ferestrelor după ce fetița a mai căzut pe geam acum doi ani și jumătate. În incidentul anterior, fetița a căzut pe un aparat de aer condiționat de la etajul 1 și apoi pe sol.

Ea a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul „Grigore Alexandrescu“ din București, unde medicii au reușit să o trateze și să o pună pe picioare. Vecinii susțin că fetița mergea în continuare la terapie în urma accidentului anterior.

În acest nou incident, fetița s-a lovit de asfalt și s-a rănit mult mai grav. Medicii din Argeș au decis să o transfere pe micuță la un spital din București pentru îngrijiri medicale specializate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *