The painted fingernails of an inmate of the Womens Prison of Brasilia is seen during preparations for the third annual beauty pageant titled Miss Penitentiary, in Brasilia August 3, 2011. A modelling agency selected 12 finalists out of the nearly 100 women who entered the competition. REUTERS/Ueslei Marcelino (BRAZIL - Tags: CRIME LAW SOCIETY)

O femeie este investigată de autorități pentru că ar fi agresat fizic fiica sa, care suferă de probleme de sănătate mintală!

O femeie din județul Mureș este în prezent subiectul unei investigații penale după ce a fost surprinsă într-o înregistrare video în timp ce își agresează fiica, care suferă de probleme de sănătate mintală.

Înregistrarea, obținută de jurnaliștii de la zi-de-zi.ro și publicată recent, ilustrează momentul în care femeia lovește repetat o altă persoană, care este evident afectată de afecțiuni psihice.

Fiica agresoarei, în vârstă de 20 de ani, pare să fie incapabilă să se apere și să articuleze cuvinte. În timpul incidentului, se aud și vocile unui bărbat și ale altor persoane din jur, care nu intervin pentru a opri agresiunea.

Poliția a intervenit în acest caz și a deschis un dosar penal pe numele femeii implicate. Conform informațiilor furnizate de Poliția Mureș, incidentul a avut loc în ziua de Crăciun a anului trecut, într-un imobil din localitatea Cipău.

Înregistrarea relevă că femeia ar fi utilizat un tub de carton pentru a-și agresa fiica. Victima, în vârstă de 20 de ani, a fost audiată în prezența unui reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) și asistată de un avocat desemnat din oficiu.

Investigațiile sunt în desfășurare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, iar la finalizarea acestora se va lua o decizie cu privire la soluția legală în acest caz.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *