logo
RNTV Live

O femeie din Ucraina deține recordul pentru cel mai lung păr din lume

alia-1068×712-1
Dudau Andreea Valentina

O femeie din Ucraina a intrat în Cartea Recordurilor Guinness pentru deținerea celui mai lung păr din lume!

O femeie în vârstă de 35 de ani din Ucraina a intrat în Cartea Recordurilor Guinness pentru deținerea celui mai lung păr din lume. Cu o înălțime de 1,65 metri, lungimea părului său depășește lungimea corpului cu aproape un metru. Părul Alinei Nasirova măsoară 2,57 metri în lungime, ceea ce o plasează pe Alia Nasirova ca fiind femeia cu cel mai lung păr din lume.

Alia Nasirova a dezvăluit pentru Cartea Recordurilor Guinness procesul său de îngrijire a părului: îl spală o dată pe săptămână, îl lasă să se usuce natural timp de 24 de ore, apoi îl pieptănă doar când este complet uscat. Alia locuiește în Slovacia și lucrează ca model și artist grafic.

Totodată, postează frecvent clipuri video și imagini cu părul ei pe YouTube și Instagram. În viața de zi cu zi, Alia Nasirova își poartă părul strâns într-un coc.

Cel mai lung păr documentat vreodată asupra unui om a aparținut lui Swami Pandarasannadhi, liderul unui templu indian. În 1949, părul său măsura 7 metri și 93 de centimetri.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor