logo
RNTV Live

O femeie din China a fost surprinsă cu o factură de 60.000 $, imediat după ce a distribuit fotografii cu preparatele comandate într-un restaurant

img (1)
Constantin Corina

O femeie din China a fost complet surprinsă de factura de 60.000 de dolari primită la un restaurant, doar pentru că a capturat în fotografii preparatele comandate de pe masă

Femeia, cunoscută sub numele de Wang, a decis să ia masa la un restaurant împreună cu o prietenă. După ce și-a făcut comanda, a capturat o poză a preparatelor pe care le-a postat ulterior pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, Wang nu a observat că, accidental, a inclus în poză și codul QR lipit de masă, prin intermediul căruia clienții își puteau comanda mâncare online și plăti consumația, conform SCMP.com.

Wang a distribuit fotografia pe pagina ei privată de WeChat Moments, accesibilă doar urmăritorilor săi. Cu toate acestea, lista a inclus un număr mare de persoane care au început să scaneze codul și să comande mâncare în numele ei.

Când personalul restaurantului a venit să confirme o comandă de 60.000 de dolari de la masa ei, Wang a realizat că oamenii au folosit codul QR postat accidental. Chiar dacă și-a șters imediat postarea, oamenii au continuat să plaseze noi comenzi, bazându-se pe codul salvat în prealabil.

Wang a presupus că cineva a reținut fotografia înainte de a fi ștearsă și a continuat să facă comenzi folosind acel cod. Conform unei capturi de ecran a comenzii postate ulterior de Wang, oamenii au comandat 1.850 de rațe, 2.580 de porții de calmar și 9.990 de porții de paste cu creveți.

Într-un final, restaurantul a decis să nu o pună pe Wang să plătească nota de plată generată de comenzile neautorizate și a mutat-o la o altă masă cu un cod QR special, dedicat doar acelei mese, ignorând astfel toate comenzile noi făcute prin intermediul codului inițial.

Conducerea localului a declarat că nu au posibilitatea să identifice persoanele care au efectuat comenzile și nici nu pot împiedica continuarea acestui comportament.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor