logo
RNTV Live

O femeie care este medic stomatolog în București, a fost găsită inconștientă într-o pădure din Bragadiru

blob
Constantin Corina


Incidentul cu numeroase necunoscute. O medică stomatolog din București a fost descoperită în stare de inconștiență într-o pădure din Bragadiru, la 500 de metri distanță de mașina pe care o abandonase pe șosea

Încătușată în inconștiență, întinsă printre iarbă sălbatică înalta, într-o pădure lângă Parcul Bragadiru, salvatorii au găsit-o pe doctorița stomatolog. Echipa medicală i-a acordat primul ajutor, apoi au ridicat-o pe targă și au trimis-o urgent la spital. Era aproape ora unu noaptea. Trecuseră deja nouă ore de când tatăl femeii în vârstă de 43 de ani a raportat dispariția ei.

Bogdan Dinu, reporter: La ora 11 și 30 de minute, femeia a plecat de la casa părintească din Domnești, unde locuia, spunându-le celor apropiati că merge la plimbare. Nu a mai răspuns la telefon de atunci.

Doctorița a condus până la marginea pădurii, parcurs de aproape 7 km.

Bogdan Dinu, reporter : După mai bine de 24 de ore, urmele accidentului erau încă vizibile pe drumul dintre Domnești și Clinceni. La o curbă, femeia pare să fi pierdut controlul volanului și să se fi izbit de stâlpii de beton. La ora 19 și 10 minute, poliția a găsit mașina descuiată, cu cheile în contact.

Și totuși, nici urmă de medic.

Alexandru Bălan, poliția Ilfov: Colegii mei au pornit în căutarea persoanei. Vorbim despre un parc din localitatea respectivă, cu o vegetație densă, ceea ce a făcut zona de căutare foarte mare. De aceea a durat mai mult până colegii mei, împreună cu celelalte forțe angrenate, au găsit persoana respectivă.

Victima a fost găsită la jumătate de kilometru distanță de locul accidentului. După 7 ore de căutări printre ierburi înalte, inclusiv cu mai mulți câini specializați în urmărire, victima a fost găsită la o jumătate de kilometru distanță de locul accidentului. Ancheta trebuie să dezvăluie cum a ajuns în această situație. Se ia în calcul inclusiv varianta sinuciderii.

Discuție între reporter și mama doctoriței:

  • “Asta e mașina din față?”
  • “Da, aceea.”
  • Ați discutat cu ea? Știți ce s-a întâmplat?”
  • “Ce am aflat de la Poliție…”
  • “Cum se simte fata? E bine?”
  • “E bine!”

Se spune că femeia ar fi înghițit mai multe pastile antipsihotice. Sursele afirmă că medicul avea mintea tulburată în momentul accidentului. Înainte de a se urca la volan, se pare că ar fi înghițit mai multe pastile antipsihotice. Femeia, care de câțiva ani își deschisese o clinică de acupunctură și terapii asiatice, nu dădea semne că ar trece printr-o depresie. Pe rețelele sociale, apărea mereu zâmbitoare, în fotografii de călătorii sau întâlniri cu pacienții.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor