logo
RNTV Live

O femeie a transportat un cadavru într-un scaun cu rotile la bancă, cu scopul de a solicita un împrumut

cadavru-banca-brazilia-rio-898043-1024×576-1
Dudau Andreea Valentina

Potrivit poliției braziliene, o femeie din Brazilia a adus un bărbat în vârstă de 68 de ani, care se afla într-un scaun cu rotile, la o sucursală bancară și a încercat să-l determine să semneze pentru un împrumut. Cu toate acestea, bărbatul era deja decedat de câteva ore!

Înregistrările video ale camerelor de supraveghere dintr-o bancă dintr-o suburbie a orașului Rio de Janeiro arată o femeie intrând cu un cadavru pus într-un scaun cu rotile și încercând să obțină un împrumut de 17.000 de reali (echivalentul a aproximativ 3.250 de dolari).

Erika Vieira Nunes, purtând un stilou, a mișcat mâna bărbatului în fața casierului, însă acesta nu a răspuns. Angajații băncii au devenit suspicioși.

“Unchiule, mă auzi? Trebuie să semnezi”, i-a spus ea, potrivit înregistrărilor video. La un moment dat, a sugerat că ea ar putea semna în locul lui. “El nu vorbește, așa este el”, a explicat femeia. “Dacă nu te simți bine, te voi duce la spital”, i-a spus mai apoi bărbatului.

Când capul bărbatului continua să cadă pe spate în timp ce femeia înceta să-l mai susțină, angajații băncii au devenit și mai suspicioși. Au contactat poliția, iar femeia a fost arestată imediat sub acuzația de fraudă. Cadavrul a fost transportat la morgă.

Avocatul femeii a susținut că bărbatul a murit la bancă, însă o autopsie medico-legală realizată de poliție a stabilit că acesta murise deja înainte, când se afla în pat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor