logo
RNTV Live

O femeie a fost agresată de soțul său

masina_politie
Dudau Andreea Valentina

Incident în Târgu Jiu: O femeie a fost agresată cu picioarele în cap!

În Târgu Jiu, o femeie a suferit răni după ce a fost lovită cu picioarele și pumnii în cap!

Polițiștii de la Poliția Municipiului Târgu Jiu au fost alertați marți seară printr-un apel la numărul de urgență 112 de către un bărbat, care a semnalat că o femeie a ieșit dintr-o locuință de pe aleea Plopilor din localitate și prezenta urme de lovituri în zona capului.

La fața locului, polițiștii de la Biroul de Ordine Publică au găsit o femeie în vârstă de 37 de ani, din Târgu Jiu. În timp ce se afla acasă cu soțul său, aceasta a fost agresată fizic în urma unui conflict spontan, fiind lovită cu pumnii și picioarele la nivelul capului și al corpului de către soțul său, în vârstă de 36 de ani. Femeia nu a solicitat asistență medicală la locul incidentului.

Evaluând riscul, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului și au deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de violență în familie.

Într-un alt incident, tot marți noapte, polițiștii de la Secția 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost alertați prin apel la numărul de urgență 112 de un bărbat din comuna Scoarța, sat Lazuri, care a relatat că se află în conflict cu soția sa.

În urma verificărilor, s-a constatat că, în urma unei altercații spontane, din cauza consumului de alcool, bărbatul în vârstă de 70 de ani și-a lovit soția în vârstă de 66 de ani cu pumnii în zona feței și i-a distrus telefonul mobil. În acest caz, polițiștii au emis, de asemenea, un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului și au deschis un dosar penal.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor