O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost găsită de polițiști în subsolul unui fost spital din Târgoviște, unde își provocase răni la brațe/ Mama ei a alertat autoritățile după ce adolescenta a plecat de acasă cu intenția de a-și face rău!

Poliţiştii din Târgovişte au găsit o adolescentă în vârstă de 16 ani în subsolul unui fost spital, unde îşi provocase tăieturi pe braţe. Mama fetei alertase autorităţile după ce aceasta plecase de acasă cu gânduri de auto-vătămare.

Un echipaj de la Ambulanţă a intervenit imediat pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a declarat că poliţiştii municipali din Târgovişte au fost notificaţi prin apelul de urgenţă 112 al unei femei care îşi exprimase îngrijorarea cu privire la fiica sa de 16 ani, dispărută cu intenţii de auto-vătămare.

O echipă formată din poliţişti de la ordine publică şi investigaţii criminale a fost constituită pentru a o căuta.

„La scurt timp după apel, poliţiştii au găsit-o pe minoră în subsolul unui fost spital de boli infecţioase din municipiul Târgovişte, unde îşi provocase răni la nivelul antebraţelor. Echipajul de ambulanţă a intervenit imediat pentru a-i oferi îngrijiri medicale”, au informat autorităţile.