O familie de mistreți, observată noaptea, în Păulești!

Un conducător auto care circula noaptea pe străzile din Păulești a avut parte de surpriza vieții lui. A fost nevoit să acorde prioritate de trecere unei familii numeroase de mistreți pe o șosea din localitatea menționată.

De data aceasta a fost vorba despre o stradă care trece prin imediata apropiere a pădurii, dar, în trecut, mistreți au fost observați pe langă gospodăriile oamenilor. VEZI AICI.

Cum te aperi dacă te întalnești cu mistrețul?

 Mistretul este un animal foarte puternic. Este usor de provocat, mai ales cand e vorba de o scroafa cu purcei. Daca intalnesti un purcelus, nu te apropia. Mai mult, ar fi bine sa pasaresti zona! Mistretii sunt, de asemenea, periculosi in timpul sezonului de imperechere, care are loc din noiembrie pana in ianuarie. Daca intalnesti acest animal, urmeaza aceste reguli simple:

– fa incet pasi inapoi, fara sa te intorci cu spatele la animal;

– daca esti atacat, incearca sa eviti coltii animalului si sa nu cazi. Daca esti la pamant, vei fi o prada usoara pentru un mistret furios!

– evita atacul. Ca si taurul, nici mistretul nu se descurca atunci cand vine vorba de schimbarea rapida a directiei. Da-te in stanga, dreapta cand acesta e foarte aproape de tine. Sigur ca e nevoie de o mare stapanire de sine!, potrivit aflacum.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

sursă video Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *