O fetiţă de cinci ani a pierit, iar verişorul ei de aproape doi ani se află în stare gravă la Spitalul din Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, după ce au fost spălaţi cu o substanţă toxică, posibil o soluţie folosită pentru deparazitarea oilor, de către bunica lor

Polițiștii au demarat o anchetă, iar Direcția de Protecție a Copilului a fost notificată în legătură cu cazul. Potrivit unui comunicat al poliției, aceasta a fost alertată joi seară de cadrele medicale de la Spitalul Ţăndărei cu privire la aducerea la camera de gardă a doi copii, în vârstă de 5 ani, respectiv 1 an și 11 luni, presupus intoxicați cu o substanță.

Tragica veste este că fetița de cinci ani a decedat, în timp ce copilul mai mic se află în stare gravă la Spitalul Orășenesc Ţăndărei. În urma investigațiilor, polițiștii au constatat că o altă fată, în vârstă de 10 ani, a fost transportată la un alt spital din Slobozia prezentând simptome similare.

Cercetările sunt în curs, cu privire la posibila comitere a infracțiunilor de ucidere din culpă și rele tratamente aplicate minorului. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița a fost informată. Se pare că cei doi copii în vârstă de 10 ani și, respectiv, 1 an și 11 luni, sunt frați, iar fetița de cinci ani, care a decedat, era verișoara lor. Conform poliției, aceștia ar fi fost expuși la o substanță toxică, posibil tomoxan, de către bunica lor, o femeie de 35 de ani din Ţăndărei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *