logo
RNTV Live

O companie specializată în colectarea deșeurilor a fost sancționată cu o amendă în valoare de 50.000 de lei de către Garda de Mediu

saci cu gunoi
Dudau Andreea Valentina

În Constanța, o companie responsabilă cu colectarea deșeurilor a primit o amendă de 50.000 de lei din partea Gărzii de Mediu pentru depășirea capacității maxime de stocare!

O societate specializată în colectarea deșeurilor din județul Constanța a fost amendată de Garda de Mediu cu 50.000 de lei pentru depășirea capacității maxime de stocare. Reprezentanții Gărzii de Mediu au declarat că în timpul unui control planificat desfășurat la o companie din localitatea Lumina, care se ocupă de colectarea și gestionarea deșeurilor periculoase și nepericuloase, au fost descoperite nereguli care au condus la aplicarea acestei sancțiuni.

Aceștia au subliniat că operatorul economic era obligat să respecte în totalitate condițiile specificate în autorizația de mediu.

“Din analiza documentelor privind urmărirea deșeurilor periculoase colectate și depozitate pe platforma societății, a reieșit că, în anumite perioade, capacitatea maximă de stocare stabilită conform reglementărilor a fost depășită, însumând 49 de tone de deșeuri periculoase”, a precizat sursa citată.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor