logo
RNTV Live

O clientă a unei unități de cazare din Sinaia, dată dispărută de administrator. Apelul polițiștilor

98b3c0cb-eb73-4524-94bb-a32fa98c6271
Erika Stoica

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia au fost sesizați la miezul nopții, în mod direct, de către un bărbat din stațiune, administrator al unei unități de cazare din oraș, cu privire la faptul că o femeie, clientă a unității, numita BARBĂLATĂ ALINA , de 47 de ani, din municipiul București a fost cazată la unitatea în cauză în perioada 15-18 aprilie până la ora 09.00, iar până la ora 22.00, nu a revenit la autovehiculul acesteia, neputând fi contactată. 

La scurt timp, tatăl femeii a sunat la 112 sesizând că fiica sa nu răspunde la telefon.

Semnalmente:  înălțime aproximativ 1,50 metri, greutate 60 de kilograme, păr șaten, tuns scurt cu breton, fără semne particulare.

La momentul plecării, femeia purta un pulover de culoare deschisă, pantaloni negri, eșarfă portocalie cu imprimeuri, palton scurt de culoare deschisă și un rucsac negru.

De asemenea, aceasta are cu ea un cățel alb, rasa bichon.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la femeia în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor