IPJ PRAHOVA: Al treilea an alături de „bunica” satului Valea Unghiului!

IPJ PRAHOVA: „Bătrânii reprezintă un tezaur de înțelepciune și experiență, iar în această perioadă de sărbători, îi încurajăm pe toți membrii comunității să-și exprime recunoștința și afecțiunea față de cei în vârstă. Încurajăm inițiativele locale care promovează interacțiunea intergenerațională și crearea unui mediu în care bătrânii se simt valorizați și integrați.”

Ieri, polițiștii prahoveni au ales să o viziteze din nou, să îi ducă daruri și o diplomă doamnei Lucica din satul Valea Unghiului. Bunicuța le-a promis agenților în luna octombrie a anului trecut, că o vor revedea în acest an.

IPJ PRAHOVA: „Ieri, doamna Lucica ne aștepta în pridvorul căsuței sale de poveste. Ne-am bucurat preț de câteva momente de „bunica satului”, care ne-a încântat cu amintirile plăcute ale vieții sale. Timpul a zburat parcă și a trebuie să ne luăm la revedere pentru încă un an. Într-o lume în continuă schimbare respectul pentru valorile tradiționale și pentru cei care le transmit este esențial. Conectarea cu rădăcinile noastre și respectarea persoanelor în vârstă reprezintă piloni esențiali ai unei societăți sănătoase și echitabile.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *