furt din benzinărieFurt din staţie peco

Furtul s-a produs în data de 18 septembrie. În acea zi, femeia a anunțat poliția că i-a fost furat autoturismul personal care se afla parcat într-o benzinărie din municipiul Ploiești. În urma verificărilor efectuate, la data de 28 septembrie a.c., autoturismul în cauză a fost găsit abandonat pe o stradă din municipiu și predat persoanei vătămate

Ulterior, ieri, 10 octombrie, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară la domiciliile bănuitului, acesta nefiind găsit la domiciliu, iar ulterior, în jurul orei 14.00, în urma unor activități informativ-investigative a fost depistat pe o stradă din municipiu și condus la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *