???????? ???? ?? ????????? ?? ????? ???????: ? ????????? ?? ??????? ?????????!

Ieri, o ambulanță aflată în misiune s-a răstrunat, în urma impactului cu alte două maşini în Bucuresti. Unul din autoturisme a fost proiectat pe linia tramvaiului şi s-a răsturnat pe o parte. Din primele informații, patru victime au ajuns la spital, printre care şi soferul de pe ambulanță

Evenimentul rutier s-a petrecut pe bulevardul Timişoara la intersecție cu strada Brașov. Potrivit martorilor, ambulanța SABIF se afla în misiune. Autospeciala se îndrepta spre caz şi ar fi avut semnalele acustice şi luminoase în funcțiune, în momentul impactului cu alte două autoturisme aflate în trafic.

Accidentul a fost atât de violent, încăt ambulanța şi unul din autoturisme s-au răsturnat pe o parte.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere: „Din accident a rezultat rănirea ușoară, din primele date, a unui număr de 4 persoane: şoferul ambulanței, o conducătoare auto și 2 pasageri. Au fost testați cu aparatul etilotest conducătorul ambulanței și unul dintre conducătorii auto, rezultatele fiind 0″.

Polițiştii vor deschide dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Din cauza accidentului, calea de rulare a tramvaielor pe strada Brasov a fost blocată pe ambele sensuri, mai bine de o oră.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *