logo
RNTV Live

O alertă cu bombă a fost declanșată la Parlamentul Norvegiei

62438559-1024×576
Dudau Andreea Valentina

Poliția din Oslo a anunțat că Parlamentul Norvegiei a primit o amenințare cu bombă, ceea ce a determinat forțele de ordine să întărească măsurile de securitate în zona clădirii!

În timpul unei audieri a miniștrilor norvegieni în Parlament, a fost emis un anunț prin care toți cei prezenți erau somați să evacueze imediat clădirea legislativului.

De asemenea, administrația a trimis și un mesaj SMS tuturor angajaților, solicitându-le să părăsească rapid incinta. Amenințarea cu bombă a fost detectată online, prin intermediul unui mesaj interceptat de către poliție, ceea ce a declanșat imediat procedurile prevăzute pentru astfel de situații.

Fostul premier, acum parlamentar, a subliniat că este prima dată când Parlamentul se confruntă cu o astfel de amenințare.

În consecință, zona din jurul clădirii a fost izolată, transportul public a fost suspendat, iar echipele de geniști efectuează verificări amănunțite în incinta Parlamentului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor