A început numărătoarea inversă pentru cea de-a șasea ediție a evenimentului Jazz on the Rooftop! Una dintre cele mai așteptate manifestări din Ploiești se întoarce în această vară, în perioada 25-27 august.


Un festival înalt, atât literal, cât și metaforic, Roofotp-ul din acest an vă invită cu un program diversificat și cu promisiunea a trei zile pline de energii pozitive și o atmosferă relaxată deasupra Primăriei Ploiești.


Artiști precum Raphael Wressnig & The Soul Gift Band, Luiza Zan Quintet, Norzeatic & Qinta Spartă, Aleka Potinga Quartet, Ploiești Jazz Trio în colaborare cu Daphna Levy și trupa Zoom vă vor oferi un regal pentru suflet, momente de improvizație pentru inimă și reflexii profunde pentru minte. În plus, apusurile spectaculoase și răsăriturile de lună vă vor purta către dimensiuni libere de constrângeri temporale și spațiale.

Programul evenimentului pe zile este următorul:


25 august: Trupa Zoom și Aleka Potinga Quartet
26 august: Ploiești Jazz Trio în colaborare cu Daphna Levy și Luiza Zan Quintet
27 august: Raphael Wressnig & The Soul Gift Band și Norzeatic & Qinta Spartă


Încălzirea atmosferei va fi realizată de DJ Alexincase. De asemenea, Andi Enache, unul dintre cei mai mari iubitori ai jazz-ului din Ploiești, va fi gazda evenimentului.


Biletele zilnice sau abonamentele pentru toate cele trei zile ale festivalului pot fi achiziționate atât de la Casa de Bilete a Filarmonicii, cât și online pe site-urile filarmonicaploiesti.ro și entertix.ro.
Bilete zilnice cu reducere pentru elevi, studenți sau pensionari pot fi achiziționate exclusiv de la Casa de Bilete a Filarmonicii.
Pentru cei care nu pot participa fizic, toate concertele din cadrul Jazz on the Rooftop VI vor fi transmise live în întregime prin intermediul Virtual Concert Hall. Biletele virtuale pentru aceste transmisiuni pot fi achiziționate exclusiv de pe site-ul virtualconcerthall.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *